Ouderenzorgorganisaties en Wolk heupairbag

Bent u bestuurder van een (ouderen)zorgorganisatie. Of werkt u binnen een zorgorganisatie. Op deze pagina leggen wij u uit wat Wolk heupairbag u, uw cliënten en uw personeel oplevert.

Preventief optreden tegen heupbreuken? 

  In deze whitepaper bespreken we de drie grootste voordelen van preventief optreden tegen   heupbreuken. We geven je inzicht in wat dat oplevert in geld, in zorg, in uren, in psychische belasting en in levensvreugde voor senioren zelf.
Ook leggen we aan de hand van een businesscase uit welke stappen er nodig zijn om zelf actie te ondernemen om het aantal heupbreuken terug te dringen.

Wolk brengt daar verandering in

tanteLouise realiseert een besparing van €1.000.000

Ook zorgorganisatie tanteLouise ondervond, met 200 valincidenten per maand en 54 heupfracturen per jaar, dit levensgrootte probleem.
Daarom besloot tanteLouise om, als pilot, één jaar lang 50 Wolk airbags in te zetten onder (een deel) van hun kwetsbare cliënten. Het resultaat mag er zijn. 46% minder heupfracturen en een directe besparing op verpleeghuiskosten van € 112.000,- in dat ene jaar.
Overigens geen van de Wolk dragers heeft tijdens de pilot z’n heup gebroken!  Daarnaast heeft deze reductie van heupfracturen een besparing voor de zorgverzekeraars van €875.000,- opgeleverd.
tanteLouise heeft met deze pilot dus bijna € 1.000.000,-  aan besparingen gerealiseerd.
Op grond hiervan heeft tanteLouise recent besloten het aantal Wolk heupairbags uit te breiden.

Per 1 januari 2020 biedt Wolk aan zorgorganisaties de Wolk PRO aan. Deze biedt meer functionaliteiten/inzichten voor de medewerkers van de zorgorganisatie.

‘’Met meer dan 100.000 draagdagen en 100% succesvol opgevangen vallen.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de
ontwikkelingen rondom Wolk.

ⓒ 2020 by Wolk b.v. | algemene voorwaarden

Ons adres

Anna van Hannoverstraat 4
2595 BJ, Den Haag

Ons adres

Anna van Hannoverstraat 4
2595 BJ, Den Haag

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de
ontwikkelingen rondom Wolk.

ⓒ 2020 by Wolk b.v. | algemene voorwaarden