Certificering

Vacatures

Wolk is CE gecertificeerd als persoonlijk beschermingsmiddel.

Dit betekent dat Wolk voldoet aan alle relevante wettelijke Europese eisen. Onder andere op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Het onafhankelijke test-instituut Ricotest heeft Wolk getest op valimpact-reductie, veiligheid en de betrouwbaarheid van de elektronica (bewegingssensoren). Wolk biedt ‘uitmuntende’ bescherming.

  • 100% van de vallen in test omgeving werden herkend
  • De impact reductie ligt tussen 93% – 98%. Ter vergelijking: traditionele hip pads reduceren de impact met 5% – 30%
  • Wolk voldoet aan alle ergonomische eisen (= draagcomfort)

Download hier het testrapport.

 
De CE-markering die op veel producten te vinden is geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Unie.

Nederlands ontwerp en ontwikkeling. Getest in het laboratorium en bij senioren.

Wolk is een Nederlandse uitvinding, die in samenwerking met de Technische Universiteit van Delft is ontwikkeld. Het ontwikkel-team van Wolk heeft de Wolk heup-airbag uitgebreid getest op reductie van de val-impact, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Zowel in het laboratorium onder hele zware omstandigheden als in het echte leven. Meer dan 200 senioren hebben in totaal meer dan 3.000 dagen met Wolk geleefd. Deze personen woonden zowel thuis als in zorgorganisaties en waren allemaal gemotiveerd om Wolk te gebruiken. Tijdens deze periode is het tientallen keren gebeurd dat een senior viel en in die gevallen heeft Wolk iedere keer succesvol de val opgevangen en de heup beschermd.

Voorzichtigheid blijft geboden, waar u ook gaat. Geen enkele airbag kan u tegen elke mogelijke klap beschermen en in alle gevallen (ernstig)
letsel voorkomen.

 

Door de brochure te downloaden gaat u akkoord met het ontvangen van de Wolk Nieuwsbrief. U kunt zich hier gemakkelijk van uitschrijven in de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!